گیاه توت فرنگی
این فایل به صورت پاورپوینت و شامل 22 اسلاید بسیار زیبای مصور و قابل ویرایش است.
گوشه ای از مطلب :
توت فرنگی نخستین بار در قرن ۱۴ میلادی از جنگل های فرانسه به محیط گلخانه ها برای کشت منتقل شد و پس از ان در دیگر کشورها رواج یافت.
در کشت گلخانه ای سنتی که معمول است بوته های توت فرنگی در گلدان کاشته می شوند و در خاک هایی که ریشه گیاهی دارند و از پوسته نارگیل تولید می شوند رشد می کنند. در این گلخانه ها در هر گلدان چهار بوته توت فرنگی کشت می شود که از هر بوته ۷۰۰ تا۸۰۰ گرم محصول وبا میانگین وزن هر توت۱۰ تا ۱۵ گرم برداشت می شود.
از انجا که زنبورها در گرده افشانی نقش موثری دارند این کار سبب می شود گل ها به خوبی بارور شود و میوه ای خوش ترکیب با طعم و مزه مطلوبی تولید خواهد شد. کارشناسان کشت گلخانه ای توت فرنگی معتقدندد زنبورها حتی در اندازه و وزن توت فرنگی موثرند به طوری که با وجود کندوی عسل در گلخانه / میوه درشت تر و شاداب تر تولید می شود.
میوه توت فرنگی باید با ظرافت و دقت خاصی با سه انگشت به ارامی از بوته چیده شود و بدون وارد اوردن هر گونه فشار در ظرف قرار گیرد و پس از بسته شدن در ظرف ان را در یخچال با دمای یک تا دو درجه سانتی گراد نگهداری شود. این کار سبب می شود ارزش مواد غذایی موجود در توت فرنگی حفظ شود.
توت فرنگی فاقد چربی اشباع شده است و کالری کمی دارد به طوری که ۸ عدد از این میوه حاوی ۵۰ کالری است.دریافت روزانه یک واحد از این میوه که معادل ۸ عدد توت فرنگی است فشار خون بالا را کاهش می دهد و از گرفتگی عروق نیز جلوگیری می کند. مصرف این میوه سبب سلامت و شادابی پوست می شود .
این فایل شامل :